Espumisan® 100 mg/ml este o nouă formă de picături care conține o concentrație mai mare de simeticona – 100 mg/ml, astfel copilul administrează mai puțin emulsie și mai ușor de inghițit oferindu-i doza corectă.

Espumisan® 100 mg/ml picături este un medicament pentru tratamentul simptomatic al tulburărilor gastrointestinale datorate acumulării de gaze, de exemplu colici la copii (colici la trei luni), în meteorism, sau formarea excesivă de gaze după operaţii.

Substanţa activă din componenţa Espumisan® 100 mg/ml este simeticona. Simeticona acţionează prin scăderea tensiunii superficiale din pelicula bulelor de gaz pentru a putea fi absorbite mai uşor prin peretele intestinal sau eliminate prin peristaltism din tractul gastrointestinal.

 

Espumisan® 100 mg/ml picături orale, emulsie:
Eficient
  • O doză de simeticonă 100 mg/ml la fiecare masă a bebeluşilor ameliorează eficient colicile sugarilor. Simeticona alterează tensiunea superficială din pelicula bulelor de gaz acumulate în bolusul alimentar şi în mucusul din tractul digestiv, ducând la dezintegrarea acesteia și calmarea copilului.
  • Gazele astfel eliberate pot fi apoi absorbite prin peretele intestinal sau eliminate prin peristaltismul intestinal.
Bine tolerat
  • Espumisan® 100 mg/ml conţine simeticonă, o substanţă cu acţiune locală, doar la nivel intestinal, care nu este absorbită in organism. Interacțiuni cu alte medicamente nu sunt determinate.
  • Espumisan® 100 mg/ml conţine o substanţă inertă din punct de vedere chimic, prin urmare poate fi utilizat fără restricţii asociate stării de sănătate, de vârstă, sau de durata de administrare*, fără a exista riscul de supradozaj.
  • Espumisan® 100 mg/ml nu conţine zahăr şi poate fi utilizat de persoanele cu diabet sau cu intoleranţă la zahăr.
  • Restricții pentru utilizarea Espumisan® 100 mg/ml în timpul sarcinii și perioadei de alăptare nu sunt.

* Dacă apar simptome noi şi/sau persistă, după 14 zile de tratament, acestea trebuie investigate clinic.

Convenabil pentru administrare la sugari
  • Mai puțină emulsie administrată cu o doză concentrată corectă

Colica abdominală la sugari – o problemă mică, dar mare

Colica abdominală la copii, o tulburare dureroasă, dar autolimitantă, poate începe să afecteze copiii din prima săptămînă de viaţă. Aceasta nu dăunează dezvoltării şi sănătăţii copilului. Cu toate acestea, deseori creează probleme copiilor şi părinţilor lor care nu întotdeauna ştiu cum să o trateze.

Mămico….ai grijă ce mănînci!

Rutina ta zilnică se poate schimba radical de îndată ce soseşte bebeluşul. Totul începe să depindă de mesele şi somnul bebeluşului

Statistics 80%