Espumisan® L sub formă de emulsie orală este un medicament bine cunoscut şi dovedit, utilizat în tratamentul simptomatic al tulburărilor gastrointestinale legate cu acumulările excesului de gaze, de exemplu, în colica la copii.

Substanţa activă a Espumisan® este simeticona. Simeticona acţionează prin scăderea tensiunii superficiale a bulelor de gaz, astfel că acestea pot fi absorbite mai uşor prin peretele intestinal sau pot fi înlăturate din tractul gastrointestinal datorită funcţionării normale a acestuia.

 

Espumisan® L emulsie orală
Ameliorarea delicată şi eficientă la copii
  • O doză de 40 mg/ml de simeticonă ameliorează eficient colica abdominală la copii. Aceasta distruge şi dispersează eficient acumulările de gaze din tractul gastrointestinal, reducînd senzaţia de plenitudine şi presiune abdominală.
Bine tolerat
  • Espumisan® L conţine simeticonă care nu se absoarbe din tractul gastrointestinal; astfel, aceasta trece prin organism sub formă nemodificată.
  • Espumisan® L emulsie orală nu conţine zahăr şi poate fi administrat diabeticilor sau pacienţilor cu dereglări nutriţionale.
  • Deoarece simeticona are o acţiune locală, nu sistemică, aceasta poate fi administrată concomitent cu alte medicamente.
Formă uşoară de administrare pentru copii
  • Emulsie orală cu un gust plăcut de banană.

Colica abdominală la copii – o mică problemă mare

Colica abdominală la copii, o tulburare dureroasă, dar autolimitantă, poate începe să afecteze copiii din prima lună de viaţă. Aceasta nu dăunează dezvoltării şi sănătăţii copilului. Cu toate acestea, deseori creează probleme copiilor şi părinţilor lor care nu întotdeauna ştiu cum să o trateze.

Mămico….ai grijă ce mănînci!

Rutina ta zilnică se poate schimba radical de îndată ce soseşte bebeluşul. Totul începe să depindă de mesele şi somnul bebeluşului

Statistics 80%