Espumisan® Logo
Espumisan Logo Button closes the side navigation
packshot-1-global_Esp_Caps_40_MD

Espumisan® capsule 40 mg

Capsule cu 40 mg simeticonă pentru tratamentul simptomatic al simptomelor gastro-intestinale cauzate de gaze. Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres, balonarea din timpul menstruației și poate fi utilizat pentru pregătirea înainte de examinările imagistice medicale.

Gestionarea flatulenței
Ia atitudine împotriva balonării!
Espumisan® in tratamentul balonarii
Unde se găsește
A quote by an Espumisan user

Uneori am gaze. Este jenant. Mă limitează și îmi afectează încrederea în mine. Espumisan® m-a ajutat să mă simt mult mai încrezătoare în contexte sociale.

Ana Popescu, Consultant de afaceri

packshot-1-global_Esp_Caps_40_MD

Cum acționează Espumisan®?

Aflați mai multe

Espumisan® - mai multe forme de prezentare pentru nevoile dumneavoastră

image-lineup-1-global-Esp_100mg_ml_emulsion_MD

Espumisan® 100 mg/ml emulsie

Emulsie ușor de administrat impotriva colicilor, din primele săptămâni de viață.

Află mai mult
image-lineup-2-global-Esp_L_MD

Espumisan® 40 mg/ml emulsie

Emulsie cu 40 mg/ml simeticonă, ușor de administrat.

Află mai mult

Întrebări frecvente

Cum acționează Espumisan®?

Espumisan® conține simeticonă ca substanța activă. Aceasta modifică tensiunea superficială de la suprafața bulelor de gaz din sistemul nostru digestiv. Pe măsură ce bulele sunt sparte, gazul este eliberat, ceea ce ușurează evacuarea gazelor prin eructație sau flatulență.

Espumisan® - mai multe forme de prezentare pentru nevoile dumneavoastră

Espumisan® capsule 40 mg este indicat pentru copii și adulți. Pentru tratamentul simptomatic al colicilor sugarului, există Espumisan® emulsie 40 mg/ml și Espumisan® emulsie 100 mg/ml care sunt mai ușor de administrat la sugari.

Cum se administrează Espumisan® 40 mg capsule?

La copii (cu vârsta peste 6 ani) și adulți se administrează 2 capsule (80 mg simeticonă) de 3 ori sau de 4 ori pe zi (un total de 240 - 320 mg pe zi). Se administrează în timpul sau după mese şi, de asemenea, înainte de culcare, dacă este necesar. Se administrează atât timp cât persistă simptomele. Totuși, dacă apar simptome abdominale noi și/sau acestea persistă, trebuie investigate clinic.

Espumisan® are reacții adverse?

Simeticona, substanța activă din Espumisan®, acționează la nivel fizic asupra gazului blocat în alimentele nedigerate și nu este absorbită de organism. Poate fi administrată ca tratament pe termen lung. Este ușor de utilizat și într-o singură doză (două capsule mici). Poate fi utilizat de către femei însărcinate. Espumisan® nu conține zahăr și de aceea poate fi administrat la diabetici.

Prospect: Informații pentru pacient

Espumisan® capsule 40 mg, capsule moi

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să luați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Luați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  • Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.
  • Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.
  • Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4.
  • Dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.
  • Ce găsiți în acest prospect
 

Espumisan® TV Spot

Rulează videoul
ro_RORomanian