Espumisan® Logo
Espumisan Logo Button closes the side navigation
packshot-3-global_Esp_100mg_ml_emulsion_MD

Espumisan® emulsie 100 mg/ml

Emulsie cu 100 mg/ml simeticonă pentru tratamentul simptomatic al simptomelor gastro-intestinale legate de gaze, precum balonarea și flatulența. Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres, balonarea din timpul menstruației și poate fi utilizat pentru pregătirea înainte de examinările imagistice medicale.

Doză mare
Gestionarea flatulenței
Unde se găsește
A quote by an Espumisan user

Uneori am gaze. Este jenant. Mă limitează și îmi afectează încrederea în mine. Espumisan® m-a ajutat să mă simt mult mai încrezătoare în contexte sociale.

Ana Popescu, Consultant de afaceri

packshot-2-global_Esp_L_MD

Cum acționează Espumisan®?

Aflați mai multe

Espumisan® - mai multe forme de prezentare pentru nevoile dumneavoastră

image-lineup-5-global_Esp_Caps_40_MD

Espumisan® 40 mg capsule

Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres și balonare din timpul menstruației.

Află mai mult
image-lineup-2-global-Esp_L_MD

Espumisan® 40 mg/ml emulsie

Emulsie cu 40 mg simeticonă, ușor de administrat.

Află mai mult

Întrebări frecvente

Cum acționează Espumisan®?

Espumisan® conține simeticonă ca substanță activă. Acesta modifică tensiunea superficială de la suprafața bulelor de gaz din sistemul nostru digestiv. Pe măsură ce bulele sunt sparte, gazul este eliberat, ceea ce ușurează evacuarea gazelor prin eructație sau flatulență.

Espumisan® - mai multe forme de prezentare în ajutorul dumneavoastră

Espumisan® capsule 40 mg este indicat pentru copii și adulți. Pentru tratamentul simptomatic al colicilor sugarului există Espumisan® emulsie 40 mg/ml care este mai ușor de administrat bebelușilor.

Cum să administrați Espumisan® 40 mg capsule?

La copii (cu vârsta de peste 6 ani) și adulți se administrează 2 capsule (80 mg simeticonă) de 3 ori sau de 4 ori pe zi (un total de 240 - 320 mg pe zi). Se administrează în timpul sau după mese şi, de asemenea, înainte de culcare, dacă este necesar. Se administrează atât timp cât persistă simptomele. Totuși, dacă apar simptome abdominale noi și/sau acestea persistă, trebuie investigate clinic.

Espumisan® are reacții adverse?

Substanța activă – Simeticona - substanța activă din Espumisan®, acționează la nivel fizic asupra gazului blocat în alimentele nedigerate și nu este absorbită de organism. Poate fi administrată în tratament pe termen lung. Este ușor de utilizat și într-o singură doză (două capsule mici). Se poate administra la femei însărcinate și sugari. Espumisan® nu conține zahăr și de aceea este potrivit în mod specific pentru diabetici.

Prospect: Informații pentru pacient

Espumisan® emulsie 100 mg

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să luați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Luați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  • Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.
  • Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.
  • Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4.
  • Dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.
  • Ce găsiți în acest prospect
 

Espumisan® TV Spot

Rulează videoul
ro_RORomanian