Espumisan® Logo
Espumisan Logo Button closes the side navigation
packshot-2-global_Esp_L_MD

Espumisan® emulsie 40 mg/ml

Espumisan® emulsie cu 40 mg/ml simeticonă pentru tratamentul simptomatic eficient al simptomelor gastro-intestinale cauzate de gaze. Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres, balonarea din timpul menstruației și poate fi utilizat pentru pregătirea înainte de examinările imagistice medicale.

Gestionarea flatulenței și a afecțiunilor legate de acumularea de gaze
Începând cu primele săptămâni de viață
Siguranţă şi tolerabilitate
Unde se găsește
A quote by an Espumisan user

Uneori am gaze. Este jenant. Mă limitează și îmi afectează încrederea în mine. Espumisan® m-a ajutat să mă simt mult mai încrezătoare în contexte sociale.

Ana Popescu, Consultant de afaceri

packshot-2-global_Esp_L_MD

Cum acționează Espumisan®?

Aflați mai multe

Espumisan® - mai multe forme de prezentare pentru nevoile dumneavoastră

image-lineup-5-global_Esp_Caps_40_MD

Espumisan® 40 mg capsule

Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres și balonare din timpul menstruației.

Află mai mult
image-lineup-1-global-Esp_100mg_ml_emulsion_MD

Espumisan® 100 mg/ml emulsie

Emulsie ușor de administrat pentru tratarea colicilor, din primele săptămâni de viață.

Află mai mult

Întrebări frecvente

Cum acționează Espumisan®?

Espumisan® conține simeticonă ca substanță activă. Aceasta modifică tensiunea superficială de la suprafața bulelor de gaz din sistemul nostru digestiv. Pe măsură ce bulele sunt sparte, gazul este eliberat, ceea ce ușurează evacuarea gazelor prin eructație sau flatulență.

Espumisan® - mai multe forme de prezentare pentru nevoile dumneavoastră

Espumisan® capsule 40 mg este indicat pentru copii și adulți. Pentru tratamentul simptomatic al colicilor sugarului, există Espumisan® emulsie 40 mg/ml și Espumisan® emulsie 100 mg/ml care sunt mai ușor de administrat la sugari.

Cum se administrează Espumisan® 40 mg capsule?

La copii (cu vârsta peste 6 ani) și adulți se administrează 2 capsule (80 mg simeticonă) de 3 ori sau de 4 ori pe zi (un total de 240 - 320 mg pe zi). Se administrează în timpul sau după mese şi, de asemenea, înainte de culcare, dacă este necesar. Se administrează atât timp cât persistă simptomele. Totuși, dacă apar simptome abdominale noi și/sau acestea persistă, trebuie investigate clinic.

Espumisan® are reacții adverse?

Simeticona, substanța activă din Espumisan®, acționează la nivel fizic asupra gazului blocat în alimentele nedigerate și nu este absorbită de organism. Poate fi administrată ca tratament pe termen lung. Este ușor de utilizat și într-o singură doză (două capsule mici). Poate fi administrat fără apă. Poate fi utilizat de către femei însărcinate și sugari. Espumisan® nu conține zahăr și de aceea poate fi administrat la sugari și diabetici.

Prospect: Informații pentru pacient

Espumisan® Emulsie 40 mg/ml

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să luați acest medicament, deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul sau farmacistul.

  • Păstrați acest prospect. Poate că va trebui să îl citiți din nou mai târziu.
  • Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau sfaturi.
  • Dacă aveți orice reacții adverse, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul. Aceasta include orice reacție adversă posibilă nemenționată în acest prospect. Vezi secțiunea 4.
  • Trebuie să discutați cu un medic dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău.
  • Ce este în acest prospect
 

Espumisan® TV Spot

Rulează videoul
ro_RORomanian