Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Espumisan® emulsie 100 mg/ml

Emulsie cu 100 mg/ml simeticonă pentru tratamentul simptomatic al simptomelor gastro-intestinale legate de gaze, precum balonarea și flatulența. Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres, balonarea din timpul menstruației și poate fi utilizat pentru pregătirea înainte de examinările imagistice medicale.

Two packs of Espumisan Emulsion 100 mg in different sizes, on the right side, behind the big package is an illustrated lion
Two packs of Espumisan Emulsion 100 mg in different sizes, on the right side, behind the big package is an illustrated lion
Icon of two drug packages to illustrate the high dosage of Simethicone, the active substance in Espumisan

Doză mare

Icon of a magic wand to illustrate the effectiveness of Espumisan and its active substance Simethicone

Gestionarea flatulenței

Uneori am gaze. Este jenant. Mă limitează și îmi afectează încrederea în mine. Espumisan® m-a ajutat să mă simt mult mai încrezătoare în contexte sociale.

Ana Popescu, Consultant de afaceri

Packaging of Espumisan
Packaging of Espumisan
Icon of intestine with gas

Cum acționează Espumisan®?

Espumisan® - mai multe forme de prezentare pentru nevoile dumneavoastră

Three girlfriends drinking coffee and having a good time, sharing information about flatulence and Espumisan.There is a packshot of Espusiman 40 mg Capsules in the front

Espumisan® 40 mg capsule

Asigură ameliorarea balonării după mese copioase și grase, sensibilitate alimentară, stres și balonare din timpul menstruației.

A happy father hugging his laughing daughter after taking Espumisan Emulsion 40

Espumisan® 40 mg/ml emulsie

Emulsie cu 40 mg simeticonă, ușor de administrat.

Întrebări frecvente

  Espumisan® conține simeticonă ca substanță activă. Acesta modifică tensiunea superficială de la suprafața bulelor de gaz din sistemul nostru digestiv. Pe măsură ce bulele sunt sparte, gazul este eliberat, ceea ce ușurează evacuarea gazelor prin eructație sau flatulență.

  Espumisan® capsule 40 mg este indicat pentru copii și adulți. Pentru tratamentul simptomatic al colicilor sugarului există Espumisan® emulsie 40 mg/ml care este mai ușor de administrat bebelușilor.

  La copii (cu vârsta de peste 6 ani) și adulți se administrează 2 capsule (80 mg simeticonă) de 3 ori sau de 4 ori pe zi (un total de 240 - 320 mg pe zi). Se administrează în timpul sau după mese şi, de asemenea, înainte de culcare, dacă este necesar. Se administrează atât timp cât persistă simptomele. Totuși, dacă apar simptome abdominale noi și/sau acestea persistă, trebuie investigate clinic.

  Substanța activă – Simeticona - substanța activă din Espumisan®, acționează la nivel fizic asupra gazului blocat în alimentele nedigerate și nu este absorbită de organism. Poate fi administrată în tratament pe termen lung. Este ușor de utilizat și într-o singură doză (două capsule mici). Se poate administra la femei însărcinate și sugari. Espumisan® nu conține zahăr și de aceea este potrivit în mod specific pentru diabetici.

  Prospect: Informații pentru pacient

  Espumisan® emulsie 100 mg

  Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să luați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

  Luați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  • Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți.
  • Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări.
  • Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4.
  • Dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.
  • Ce găsiți în acest prospect

   Articole înrudite

   Infant colic

   Colicile sugarului

   White Noise

   Zgomot alb

   Kids and poison

   Copiii și substanțele toxice

   Espumisan® TV Spot